Leo van Bendegem2018-09-25T09:11:05+00:00

Wie is Leo van Bendegem?

Leo van Bendegem is geboren in 1950, getrouwd en vader van vier kinderen. Hij is werkzaam geweest in het onderwijs, de jeugdhulpverlening en de gehandicaptenzorg in zowel inhoudelijke als leidinggevende functies. Momenteel werkt hij voltijd in zijn praktijk voor gestalttherapie, coaching en supervisie.

Leo heeft de vierjarige mastersopleiding Gestalttherapie gevolgd via de Middlesex University Londen in samenwerking met de Nederlandse Stichting Gestalt te Amsterdam. Daarnaast gaat zijn interesse uit naar bio-energetica en ademtherapie en heeft hij opleidingen gevolgd voor intuïtieve – en polariteitsmassage. Leo maakt gebruik verschillende werkvormen zoals dialoog, visualiseren en lichaamswerk.

Leo van Bendegem is Gecertificeerd Gestalttherapeut en lid van de beroepsorganisatie NVAGT, de Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie. Hij werkt volgens de Ethische gedragscode en het Klachtenreglement van de NVAGT. Tevens is hij aangesloten bij de Europese beroepsvereniging voor Gestalttherapie, de EAGT.

Website van Leo van Bendegem openen