Relatieweekend2018-10-02T14:45:45+00:00

Houd Me Vast training voor paren

Als communiceren met je partner niet (meer)zo gemakkelijk gaat en je je afvraagt hoe je de ander nog kunt bereiken, wordt het tijd om onder professionele begeleiding de communicatie weer vlot te trekken. De Houd Me Vast (HMV) training is een uitstekende gelegenheid om in korte tijd veel te bereiken.

Wij geven wij op meerdere data de training met het Houd Me Vast programma van Sue Johnson. Het programma is gebaseerd op de Emotionally Focused Couple Therapy (EFT). Het HMV model bestaat uit zeven communicatie stappen die we in het weekend doorlopen. Je bespreekt de oefeningen alleen met je partner. Om de privacy te waarborgen wordt er niet in de groep met elkaar gewerkt. In het programma wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & opdrachten.
Er zullen geen groepsopdrachten en slechts beperkt groepsdiscussies plaats vinden. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat de partners met elkaar aan de slag gaan.
Meer informatie over EFT vind je hier en meer informatie kun je lezen in het boek van Sue Johnson: Houd me vast.

De training is bestemd voor zowel paren die al eerder eens eerder aandacht aan hun relatie hebben gegeven met behulp van professionele begeleiding, als voor paren die er ‘blanco ‘ tegen over staan.

Als resultaat van de training kun je rekenen op verbetering van de communicatie en mogelijk ook op een toename van de verbondenheid en de intimiteit met je partner.

Het is een vol programma waarin jullie door mij of afhankelijk van de grootte van de groep samen met één van mijn collega’s worden begeleid.

Aanmelden kan door op deze site het contactformulier in te vullen of mij te mailen via info@vosbovengestalttherapie.nl
Jullie ontvangen dan een aanmeldingsformulier. Na ontvangst van het formulier zullen wij telefonisch contact met jullie opnemen om samen de definitieve deelname te bespreken.

De eerstvolgende training zal in het najaar plaatsvinden op vrijdag en zaterdag, zodra er voldoende aanmeldingen zijn. We werken dan van 9.30 – 17.30 uur.
Kosten voor de training zijn € 400,00 inclusief btw en lunches per persoon (exclusief overnachting)

De training vindt plaats in de omgeving van Hilversum; centraal in Nederland.